Sociëteit Het Meisjeshuis

Evenement: Kunst en Cultuur Kring

Naam Kunst en Cultuur Kring Locatie
Begindatum 08-11-2019 Einddatum 08-11-2019
Aanvang 13:00 Einde
Bijzonderheden
Omschrijving

DELFT KLEURT GOUD DIT JAAR

De kunst- en cultuurkring besteed op twee manieren aandacht aan het jaar van de Gouden Eeuw en de Delftse vertaling daarvan ‘Delft kleurt goud’:

 1. Op woensdagavond 9 oktober aanstaande met een lezing over Delftse schilders die in de 17de eeuw muziek op hun schilderijen afbeeldden (zie nieuwsbrief en web-site)

2. Op vrijdagmiddag 8 november met een lezing en een bezoek aan de tentoonstelling Pieter de Hooch in Delft. Uit de schaduw van Vermeer in museum Prinsenhof Delft. 


Het programma: Lezing en bezoek aan de tentoonstelling Pieter de Hooch. Uit de schaduw van Vermeer in museum Prinsenhof Delft:

 


13.30 uur - 14.30 uur

Ontvangst met koffie en thee en koekje  (Lezingenkelder van het museum)

13.45 uur

Lezing over de tentoonstelling (Lezingenkelder van het museum)

Vanaf 14.30 uur 

Zelfstandig museumbezoek met gratis audiotoer


De kosten van deze middag bedragen:

€ 10 per persoon voor degenen die een kaart hebben van de Vrienden van Museum Prinsenhof Delft en voor degenen die een Rembrandt/ICOM kaart hebben (kaart meenemen)

€ 15 per persoon voor degenen die een museumjaarkaart hebben (kaart meenemen)

€ 24 per persoon voor degenen die geen van bovengenoemde kaarten hebben.

 

Inschrijven voor deze activiteit kan tot 15 oktober via de web-site van sociëteit Het Meisjeshuis of door een mail aan het bestuur. Vermeldt bij de inschrijving of u beschikt over een vriendenkaart, een Rembrandt/ICOM kaart of een museumjaarkaart. 

 

Let op: uw inschrijving is pas geldig wanneer u het betreffende bedrag overgemaakt heeft aan Sociëteit Het Meisjeshuis, rekeningnummer NL 82 RABO 030 85 46 849.Let op: om u aan te melden voor een activiteit moet u zijn aangemeld bij de website!

Sitefuncties

Vereniging Sociëteit Het Meisjeshuis — bestuur@societeithetmeisjeshuis.nl


Ogenblik a.u.b. ...