Sociëteit Het Meisjeshuis

Volg onderstaande stappen indien u moeite heeft met het inloggen op de website.

1. Uw loginnaam

Uw gebruikersnaam kunt u vinden onderaan iedere nieuwsbrief die u ontvangt van Het Meisjeshuis. De inlognaam bestaat meestal uit de combinatie van uw voornaam en achternaam, bijvoorbeeld: dirk.de.delftenaar

2. Uw wachtwoord

Indien u uw wachtwoord weet, ga verder naar stap 3. Als u uw wachtwoord niet meer weet:

  1. Ga naar de pagina wachtwoord vergeten om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Vul bij loginnaam de naam uit stap 1 in.
  2. Op het e-mail adres waarop u de nieuwsbrief ontvangt krijgt u binnen enkele ogenblikken een e-mail met een nieuw wachtwoord. Dit wachtwoord is een willekeurig wachtwoord dat bestaat uit een combinatie van cijfers en letters.

Omdat het lastig kan zijn om het wachtwoord exact over te typen wordt aangeraden om het wachtwoord via 'knippen en plakken' over te nemen. Na de eerste keer inloggen (stap 3) wordt bij stap 4 uitgelegd hoe u het wachtwoord kunt wijzigen in een wachtwoord dat u gemakkelijker kunt onthouden.

3. Inloggen

Met de loginnaam uit stap 1 en het wachtwoord uit stap 2 kan nu worden ingelogd op de website. Dat kan op de pagina inloggen. Vul onder loginnaam de loginnaam uit stap 1 in, en onder wachtwoord het wachtwoord uit stap 2.

Vink het vakje Wachtwoord opslaan aan zodat u bij een volgend bezoek niet opnieuw hoeft in te loggen. De logingegevens worden dan door de computer waar u op werkt onthouden.

4. Wachtwoord wijzigen

Het wachtwoord dat in stap 2 is opgevraagd is wellicht lastig te onthouden. Daarom wordt aangeraden om het te wijzigen in een wachtwoord dat u beter kunt onthouden. Dat kan door nadat u bent ingelogd naar de pagina wachtwoord wijzigen te gaan. Voer bijnieuw wachtwoord uw gewenste wachtwoord in. Voer het ter controle nogmaals in bijherhalen en klik vervolgens op wijzig. Uw wachtwoord wordt direct gewijzigd. Omdat het wachtwoord is gewijzigd moet u opnieuw inloggen met uw loginnaam en nieuwe, zelfgekozen wachtwoord.

Indien u na het lezen en nauwkeurig opvolgen van deze handleiding nog problemen heeft met inloggen dan kunt u een mailtje sturen aan .

Sitefuncties

Vereniging Sociëteit Het Meisjeshuis — bestuur@societeithetmeisjeshuis.nl


Ogenblik a.u.b. ...