Sociëteit Het Meisjeshuis

Geïnteresseerd?

Dan kunt u zich als particulier of bedrijfslid inschrijven van de sociëteit. Als u eerst wat meer wilt weten, aarzelt u dan vooral niet om een paar keer te komen kijken.We organiseren voor personen en organisaties die net lid zijn geworden ook regelmatig bijeenkomsten om wat bekender te raken met de sociëteit. Als u zelf geïnteresseerd bent in het lidmaatschap, bent u ook hier van harte welkom.

Het lidmaatschap van Het Meisjeshuis is voor iedereen die woonachtig is in en rondom Delft en die betrokken is bij de stad. Er bestaan twee soorten lidmaatschap: een particulier lidmaatschap en een bedrijfslidmaatschap.

Particulier lidmaatschap

Een particulier lidmaatschap staat op naam van een enkel persoon. Deze persoon kan alle bijeenkomsten en activiteiten van Het Meisjeshuis bezoeken. Daarnaast wordt een korting gegeven op zaalhuur. Het particuliere lidmaatschap kost € 210,- per jaar.
U kunt zich als particulier inschrijven via deze website.

Bedrijfslidmaatschap

Een bedrijfslidmaatschap staat op naam van een bedrijf en is dus niet aan een persoon gebonden. Van het bedrijf mogen telkens maximaal twee personen aanwezig zijn en deelnemen aan activiteiten. Het bedrijf ontvangt een korting op de zaalhuur in Het Meisjeshuis. Een bedrijfslidmaatschap kost € 420,- per jaar.
U kunt zich als bedrijf inschrijven via deze website.

Sitefuncties

Vereniging Sociëteit Het Meisjeshuis — bestuur@societeithetmeisjeshuis.nl


Ogenblik a.u.b. ...