Sociëteit Het Meisjeshuis

De sociëteit is een ontmoetingsplek voor personen die op een enerverende, integere en bijzondere wijze betekenis geven aan Delft. Kortom, een overkoepelend netwerk van en rond Delft.

Uiteenlopende activiteiten

Via algemene activiteiten worden mensen uit diverse gelederen in een gepaste, sfeervolle omgeving bij elkaar gebracht. De activiteiten zijn oa. op cultureel, filosofisch, maatschappelijk en historisch gebied en leggen verbanden tussen bijvoorbeeld techniek en muziek of politiek en filosofie. Dit alles in de context van een historisch huis met een historische tuin in het hart van Delft.

Of ’n ontspannen gesprek

Het is een plezier om in de sociëteitsruimte neer te strijken voor een goed gesprek op een ontspannen manier. De grote zaal met bar in het achterhuis leent zich hier uitstekend voor. Leden kunnen elke woensdag en vrijdag vanaf de 17.00 uur in de sociëteit terecht.

Openingstijden

De Sociëteit is elke woensdag en vrijdag van 17.00 tot rond 21.00 uur geopend. Op deze dagen vinden ook de kringactiviteiten plaats. Iedere woensdag is er rond 19.00uur  een maaltijd waaraan deelgenomen kan worden. Als u denkt dat de sociëteit wat voor u is, meldt u dan even aan of kom eerst eens langs.

Sitefuncties

Vereniging Sociëteit Het Meisjeshuis — bestuur@societeithetmeisjeshuis.nl


Ogenblik a.u.b. ...